Nyomtatás

A Citroën és a Peugeot is a KLEBER abroncsot választotta

Mi a közös a Citroën C3, a Peugeot 301, a Citroën C-Elysée, a Citroën Berlingo és a Peugeot Partner modellekben? – 2016-tól ezek az autók KLEBER abroncsokon gurulnak ki a gyárból.

A két francia autógyár évek óta megbízik a KLEBER márkában: mostantól gyári szerelésben 185/65R15 88T és 195/65/515 91 H méretű KLEBER Dynaxer HP3 abroncsot kap két Peugeot és három Citroën modell. „A KLEBER Dynaxer HP3 nagyon jó teljesítményt nyújt élettartam és nedves tapadás tekintetében egyaránt: ebben a kedvező árú nyári abroncsban minden hasznos technológia megtalálható. Praktikus megoldásnak tűnt tehát számunkra, hogy vevőink gyári szerelésben is élvezhetik az általa nyújtott teljesítményt – mondta Jean- Loup Tardieu, a PSA-együttműködés műszaki kapcsolattartó menedzsere.

„A Citroën és a Peugeot bizalmát évek óta élvezzük. Nem ez az első alkalom, hogy a Peugeot gyári szerelésben KLEBER-abroncsot választ - mondta Julien Bonnel, a KLEBER márka kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsere. – A KLEBER márkát nagyra értékelik a PSA szakemberei, így az autóvásárlást tervezők biztosak lehetnek abban, hogy ezeket a modelleket egy közkedvelt, több mint százéves múltra visszatekintő európai márka erősíti. A KLEBER tehát megbízható választás, ez év végétől pedig várhatóan a Peugeot 208 modelljeit is erősítheti.