Nyomtatás

A KLEBER Transpro 4S abroncs „A” négyévszakos abroncs kisteherautók számára

Urvic és az új KLEBER Transpro 4S abroncs segítségével a kereskedelmi és üzleti felhasználók fellélegezhetnek: 2017 februárjában érkezik ugyanis ez a négyévszakos abroncs, amely a tökéletes megoldást jelenti számukra egész évben. Nem kell aggódni az év felénél az abroncscsere miatt, így a felhasználók megkönnyebbülhetnek, és vállalkozásuk növekedésére koncentrálhatnak.

Teljesítmény a kereskedelmi és üzleti felhasználók részére egész évben

A nedves úton való fékezés terén B osztályzattal (1) rendelkező KLEBER Transpro 4S abroncs a legjobbak között szerepel kategóriájában. Sűrűn lamellázott futója segíti a víz távozását, és ezáltal biztosítja a jobb úttartást. Ugyanakkor nagyon hatékony a havas utakon is, az abroncs 3PMSF* és M+S** jelöléssel rendelkezik ugyanúgy, mint a KLEBER Transalp 2 abroncs. (2)

The Urvic touch

Négyévszakos abroncsot választani annyi, mint időt megtakarítani és megkímélni magunkat az évközbeni abroncscserétől. Ez a tökéletes megoldás a járművének bármilyen évszakban. A KLEBER Transpro 4S nem csak praktikus, hanem kategóriájában a legjobb is üzemanyag-takarékosság tekintetében versenytársaival összevetve (3).

Ismerje meg Ön is 2017 februárjában!

 

* 3 Peak Mountain Snow Flake.

** Mud & Snow.

(1)     KLEBER Transpro 4S nedves úton való vezetés, B osztályzat. Főbb versenytársak: PIRELLI Carrier All Seasons (A-B osztályzat), GOODYEAR Cargo Vector 2 (A-C osztályzat), CONTINENTAL Vanco Four Seasons 2 (B osztályzat), MAXXIS MA-LAS VanPro AS (C-E osztályzat). Forrás: Product Tracking Report, 2016. június

(2)     A KLEBER Transalp 2 téli termékcsaláddal összehasonlítva. A Michelin 2 méreten, 235/65 16 és 215/65 R16, végzett belső tanulmánya Ivaloban 2016. február végén és Barcelonnetteben 2016. január végén.

KLEBER Transpro 4S gördülési ellenállás C osztályzat, megegyezik a PIRELLI Carrier All Seasons értékével. További fő versenytársak: MAXXIS MA-LAS VanPro AS (E-F osztályzat), GOODYEAR Cargo Vector 2 (C-E osztályzat), CONTINENTAL Vanco Four Seasons 2 (E osztályzat). Forrás: Product Tracking Report, 2016. június