Nyomtatás

KLEBER, a 2016-os Tour de France hivatalos beszállítója

Kezdődhet a visszaszámlálás: csak egy hónap, és kezdődik a @Tour de France! A KLEBER is útra kel, hogy a kerékpáros viadal hivatalos abroncsbeszállítójaként július 4 és 26 között végigkísérje a Tourt – immáron a tizenkettedik éve.

Tizenkét éve már, hogy a KLEBER hivatalos abroncsbeszállítóként részt vesz a nagy országjáró kerékpáros versenyen, és biztosítja a versenyigazgatóság negyven járműből álló flottája számára a gumiabroncsokat. A rendezvény elengedhetetlen látványosságát, a reklámkaravánt alkotó járművek is számíthatnak a KLEBERre: munkatársaink nyomásellenőrzéssel és a jármű súlyához beállított nyomásértékekkel segítik elő a biztonságos közlekedést.

3519 kilométer! És végig bírni kell energiával, nem lehet leereszteni! Urvic, a KLEBER márka hűséges kutyusa már nagyon készül a kalandra. A Tour de France az olimpia és a labdarúgó-világbajnokság után a világ harmadik legnézettebb sporteseménye, tizenkét millióan követik. Ezért is óriási lehetőség a KLEBER számára, hogy megmutassa a világnak, mire képes.

A KLEBER reklámkaravánjának flottáját 14 lakókocsi és még négy jármű alkotja, no meg persze a hatalmas bokszerkutya. A karaván népszerűsége 1948 óta változatlan: minden évben 400 000 reklámajándék talál gazdára, a helyi rádióadók hallgatói és a „LeTourdeKLEBER” Facebook-oldal követői örömmel vesznek részt nyereményakcióinkban, ahol VIP-belépőket nyerhetnek és betekinthetnek a verseny kulisszái mögé is.

A verseny természetesen az interneten és okoseszközökön is követhető, a „LeTourdeKLEBER”   Facebook-oldalon (www.facebook.com/LeTourdeKleber ) naponta posztoljuk a friss híreket, és nyereményjátékokkal várjuk az érdeklődőket, a verseny weboldalán külön KLEBER-hírekkel szolgálunk, illetve okostelefonos alkalmazással követhető a KLEBER reklámkaraván útja, valamint a verseny és a reklámkaraván hivatalos közösségi média oldalain is jelen van a KLEBER márka (facebook, Twitter és Google +).

Kapcsolódjanak be Önök is! Lájkolják a https://www.facebook.com/LeTourdeKleber/ oldalt, keljenek útra velünk, irány a Tour de France!