Nyomtatás

Költsön okosan!

Hasonlítsa össze az árat és a minőséget! Az új KLEBER Dynaxer UHP és HP4 nyári abroncsok kiváló teljesítményt nyújtanak nedves útfelületen - az áruk pedig igazán kedvező. Ne aggódjon a pénztárcája és az esős napok miatt, csak élvezze a gondtalan utazást a családdal...

Aki jól gazdálkodik a pénzével, az nem arra törekszik, hogy egyáltalán ne költsön, hanem arra, hogy okosan költsön. Ha nyári abroncsot kell vennie, most két jó ár-érték arányú terméket is ajánlhatunk figyelmébe.

Az új KLEBER Dynaxer UHP nyári abroncs kitűnő tapadást nyújt száraz és nedves útfelületen egyaránt, és akármilyen változékony nyári időt fognak ki, ezzel az abronccsal az egész család számára biztonságos lesz az utazás.

Az új KLEBER Dynaxer HP4 abroncs szintén egy nagyteljesítményű nyári gumiabroncs, amelyet kifejezetten a szélsőséges nyári időkre terveztek. Speciális önzáró gumiblokkjai révén alacsonyabb a fogyasztása, így egy gazdaságosan üzemeltethető, takarékos termékhez juthat hozzá remek áron.

Ha KLEBER abroncsot választ, a költségeken nem kell aggódnia. A KLEBER TRUST Programban ha nem elégedett maradéktalanul a termékkel, akkor 30 napon belül visszafizetjük Önnek a vételárát. Inkább élvezze a nyári időt, és bátran kerekedjen fel családjával, minden alkalommal nyugalmas, gondtalan utazás vár Önre.