Nyomtatás

Quadraxer 2 – Auto Bild teszt

A KLEBER Quadraxer 2 abroncs, "a legjobb ár-érték arány a piacon" (1)

A KLEBER Quadraxer 2 első helyezést ért el a középkategóriás, és harmadikat a négyévszakos abroncsok között az AutoBild magazin tesztje alapján, így mondhatjuk, hogy az egyik legjobb biztonságos vezetést nyújtó abroncs a piacon, megelőzve a Fulda-t, Hankook-ot, Uniroyalt és a Firestone-t (3).

“Sokoldalú gumiabroncs”… „kiváló kezelhetőség jeges utakon”… „rövid féktáv száraz és nedves úton…” ezekhez hasonló véleményekben bővelkedik az abroncs, amely B osztályzattal (abroncscímkézés) és 3PMSF jelöléssel is* rendelkezik, ami annak a bizonyítéka, hogy rendkívüli teljesítményt nyújt nedves és havas utakon is. A versenytársak átlagaival összehasonlítva (3) a féktáv 1,4 méterrel rövidebb nedves úton (2)és 2 méterrel rövidebb száraz felületeken.

Végül, de nem utolsó sorban jobb futásteljesítménnyel rendelkezik, ugyanis 17,000 km-rel tovább tart versenytársainál, ezáltal a kilométerenkénti árat 5,43 Euro / 1,000 km-re csökkenti (2). Ezért az Eco-Meister 2016* jelölés az abroncson!

* 3 Peak Mountain Snow Flake.

(1) Az AutoBild független tanulmánya, 10 négyévszakos, a piacon kapható  prémium- és középkategóriás abroncsot összehasonlítva, 205/55 R16 méreten. Megjelenés: 2016. szeptember 30.

(2) A középkategóriás versenytársakkal összehasonlítva. Középkategóriás versenytársak: FULDA MultiControl, HANKOOK Kinergy 4S, UNIROYAL All Season Expert, FIRESTONE MultiSeason.

(3) Átlagosan, a közvetlen középkategóriás versenytársakkal összehasonlítva. Középkategóriás versenytársak: FULDA MultiControl, HANKOOK Kinergy 4S, UNIROYAL All Season Expert, FIRESTONE MultiSeason.

Még több információért (német nyelven) keresse az Auto BILD 39/2016. szeptember 30-i számát vagy az Auto Bild honlapját: http://www.autobild.de/artikel/auto-bild-39-2016-1944688.html