Nyomtatás

URVIC is indul a Tour de France-on

A KLEBER tizenkét éve vesz részt hivatalos abroncsbeszállítóként a Tour de France kérékpárversenyen: a verseny hivatalos flottája számára biztosítja a gumiabroncsokat, és a reklámkaraván járművein ellenőrzi az abroncsnyomást. Urvic is készül a versenyre… a postás sarkában lihegve edz!

A KLEBER híres kabalakutyája idén is ellátogat az immár 103. éve megrendezett Tour de France-ra, a világ legismertebb kerékpáros versenyére, hogy segédmancsot nyújtson a karavánban dolgozóknak. Ez a harmadik legnépszerűbb karaván a nem élelmiszeripari márkák közül, így Urvicnek minden bizonnyal rengeteg dolga lesz.

A KLEBER gondoskodik a szervezői járműflotta felszereléséről és a reklámkaraván járműveinek napi ellenőrzéséről, Urvic pedig „csak” végigfut egész Franciaországon.

Kövesse Ön is Urvicet Normandiától a Champs-Elysées-ig, győzze le Ön is a Pireneusok és az Alpok magaslatait a 2016-os Tour de Franc mezőnyével együtt ! Urvic kalandjai mostantól a www.letourdeKLEBER.fr oldalon és a Youtube -on!

Urvic és a világhír:

A Tour de France kerékpárversenyt 190 országban több mint 3,5 milliárd néző követi, ezzel a foci világbajnokság és az olimpia után a harmadik legnépszerűbb sportesemény a világon.