Nyomtatás

Urvic visszatért!

Urvic, a KLEBER márka ismert kabalakutyája visszatért a képernyőre: 2016-ban tízrészes websorozaton követheti nyomon az életvidám négylábú kalandjait. Ossza meg Ön is közösségi oldalán a kisfilmeket!

2016 elején Urvic visszatért! Erre talán már Ön is felfigyelt internetes kalandozásai során. A kíváncsi természetű és mindig tettrekész boxer 1971 óta szolgálja hivatalos kabalaállatként a KLEBER markát. Most filmsztárként találkozhatunk vele, egy új websorozat főszereplőjeként számol be évközbeni kalandjairól. Januárban, az újévi fogadalmak idején Urvic műszaki vizsgát tett . És mivel jó társaságban mindig kellemesebb az autózás, Valentin-napra egy okostelefonos társkeresővel, a “Tindog”-gal megkereste a hozzá illő kutyalányt.

A legutóbbi, március 29-től látható, Urvic mindig felkészül az évszakváltásra című epizódban kedvenc kutyusunk elteszi a gyapjúsapkát, a bundás csizmát és a síszemüveget, és előveszi a napszemüvegét, hiszen mindjárt itt a napsütéses nyári idő. Itt az ideje, hogy az autósok is leellenőrizzék, hogy a biztonságos nyári autózáshoz megfelelő-e a járművük felszereltsége.

Kalandozzon Ön is Urvickel, a KLEBER internetes oldalán 17 nyelven érhető el a websorozat, a Kleber Europe Youtube-csatornán, illetve a LeTourdeKleber Facebook- oldalon pedig franciául nézheti meg a kedves boxer kalandjait. Tekintse meg, kommentelje és ossza meg ismerőseivel!