KLEBER QUADRAXER 2

Ruházzon be egész évben az igazán fontos pillanatokba!

 

Hogy miért érdemes négyévszakos abroncsra váltani? Elmondjuk.

 

 

Kövesse a KLEBER boxert az évszakokon át!

 

Nézze meg a legújabb kampányvideónkat benne a kabalánkkal, akit a négyévszakos abroncsaink kísérnek az útján, mely biztonságos és megbízható megoldás az időjárástól függetlenül. 

 

Kleber - Trusted in All Seasons 2021

TVC 43 video 4K Hungary Social Media Desktop 16x9

Egész éves használatra tervezett abroncsok

 

Négyévszakos abronccsal bármikor útnak indulhat, és élvezheti a családjával töltött időt. Ezek az abroncsok meggyőző teljesítményt nyújtanak minden útfelületen, téli minősítéssel is rendelkeznek, használatuk gazdaságos: nincs szükség évszakonkénti abroncscserére - Ön pedig időjárástól függetlenül gondtalanul autózhat.

snow ice

snow ice

HAVAS / JEGES ÚT

A sűrűn elhelyezett lamelláknak és a tapadást elősegítő sarkos vállkiképzésnek köszönhetően jól indul, és hatékonyan fékez.

 

rain

rain

NEDVES ÚT

V alakú lamelláinak köszönhetően jobb teljesítményt nyújt nedves útfelületen*, a négyévszakos abroncsok piacán ez az egyik legjobb termék**. 1,6 m-rel rövidebb fékút nedves útfelületen***.

dry surface

dry surface

SZÁRAZ ÚT

Masszív, biztos tartást és merev szerkezetet adó gumiblokkok, illetve 3,5 m-rel rövidebb fékút a tapadási felületet megnövelő sarkos vállkialakításnak köszönhetően*** 

bg 2x

bg 2x

Havas útra is megfelelő, téli minősítéssel rendelkező abroncs 

 

A négyévszakos abroncsok hóban, nedves és száraz úton egyaránt kiválóan használhatóak. A KLEBER Quadraxer 2 abroncs 3PMSF* és M+S** minősítéssel rendelkezik. Mit jelent ez a felhasználó szempontjából?

 

 

 

3PMSF* jelölés havas felületre

A KLEBER Quadraxer 2 abroncs 3PMSF* minősítése garancia rá, hogy a termék hóban is meggyőző biztonságot és vonóerőt nyújt. A minősítést független műszaki labor adja ki, a termék téli, havas teljesítményének (biztonság, vonóerő, tapadás) tesztelése után.   

 

 

 

M+S* havas és sáros utakra

 

A M+S* jelölés annyit jelent, hogy az abroncs a nyári abroncshoz képest jobban teljesít havas és sáros útfelületen. Remek hír, hogy a KLEBER  Quadraxer 2 abroncsa ezzel a minősítéssel is rendelkezik.

 

* "3 Peak Mountain Snow Flake" (három hegycsúcs és hópihe) téli minősítés.

** "Mud & Snow" (sár és hó) minősítés

rectanglx

rectanglx

Gazdaságos abronccsal többet autózhat!

 

A négyévszakos abroncs tulajdonképpen kettő-az-egyben termék: téli és nyári abroncs egyben. Használatával megtakarítható egy teljes abroncsszett!

rectangle 2x

rectangle 2x

Nincs többé szezonális abroncscsere, nyugodtan autózzon egész évben!

 

A négyévszakos abronccsal beköszönt a gondtalan autózás időszaka. Vége a téli és nyári abroncsok cserélgetésének, a nehézkes időpontegyeztetésnek és a sorban állásnak. A négyévszakos abronccsal időjárástól függetlenül, egész évben autózhat!

 

Többet szeretne?

map

map

 

Francia tervezés, európai gyártás

 

A KLEBER Quadraxer négyévszakos abroncs 100% európai gyártmány. Az abroncsokat Franciaországban, Clermont-Ferrandban tervezik.

ITW 72 Interview KLEBER team All together Hungary 16x9

Tekintsen be a Quadraxer 2 kulisszatitkaiba!

 

A KLEBERnél folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre jobb abroncsokat kínálhassunk az Ön autójára. Most bepillanthat a Quadraxer 2 tervezői műhelyébe.

A vevők által kedvelt abroncs

KLEBER QUADRAXER 2

A legjobb útitárs, minden időben

kleber quadraxer 2 vue 3 4 face
(1953) vélemény
KLEBER CITILANDER

Bizalom egész évben a szabadidő-autózáshoz

citilander vue 3 4 235 65 r17 hd
(180) vélemény
KLEBER TRANSPRO 4S

A kishaszongépjárművek négyévszakos abroncsa

transpro 235 65r 16c de 3 4 nb
(111) vélemény

Legal mentions:

 

* Nedves tapadási teljesítménykategóriában egy osztállyal feljebb került (C minősítésről B-re javult  a teljesítménye) az előző generációs KLEBER Quadraxer abroncshoz képest. Adat: Product Tracking Report (termék nyomonkövetési jelentés); 2015 augusztus.

** 'B' nedves tapadás a négyévszakos piac legjobb minősítése a 15" + méretszegmensben

*** Az előző generációs KLEBER Quadraxer abroncshoz képest 5%-kal rövidebb fékút nedves útfelületen; 205/55 R16 91H méret;  Michelin belső mérés, Ladoux Technológiai Központ (Franciaország), 2014 december.

 

You are using a web browser not supported
You are using a website browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intented. This may result in strange behaviors when browsing round. Use or updgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+