Nyomtatás

Október 1-jén a KLEBER bevezeti első SUV, Crossover abroncsát

KLEBERCitilander, az első KLEBER abroncs SUV, Crossover és szabadidő-autózáshoz

Október 1-jén a KLEBER bevezeti első SUV, Crossover és szabadidő-autózáshoz kifejlesztett abroncsát: a KLEBER Citilandert. Biztonság, minőség és ár: ”Jó választás, amiben bízhatunk”.

A 3 helyen gyártott (Cholet és Roanne, Franciaország és Olsztyn, Lengyelország) négyévszakos abroncsot arra tervezték, hogy
teljes biztonságban leküzdje a mindennapi úthasználat során felmerülő akadályokat a megerősített karkasszal, ami képes elnyelni a városban előforduló akadályok és útegyenetlenségeket, és hatékonyan vezeti el a vizet, csökkentve a vízen való felúszás veszélyét.
kiemelkedően hosszú élettartamú legyen az optimálisan merev mintázati blokkoknak köszönhetően, ami biztosítja az egyenletes és lassú kopást.
 ■ egész évben kiváló vonóerőt és tapadást biztosítson minden felületen

A 3PMSF* és az M+S** jelöléssel az abroncs ideális minden évszakban, téli és nyári használatra egyaránt minősítették, így nem szükséges cserélni. Röviden tehát: ez egy erős, praktikus és értékes abroncs, amely 18 méretben érhető el.  Minden SUV és crossover autó tulajdonosnak, mint a Nissan Quashqai, Volkswagen Tiguan, Toyota RAV4 vagy SKODA Yeti, ki kell próbálnia! A KLEBER biztosítja az elégedettségi és pénz-visszafizetési garanciát is. Biztatóan hangzik!

* 3 Peak Mountain Snow Flake (3 hegycsúcs és hópehely)
** Mud+Snow  (Sár+Hó)