Nyomtatás

A KLEBER Önnel tart

KLEBER Quadraxer, a Tour de France gumija

A KLEBER márka 2005-ben kezdte szállítani a gumikat a Tour de France versenyigazgatóságának járműveihez. Ennek az igen pozitív próbának a nyomán 2006-ban a KLEBER a Tour de France műszaki partnere lett. Ez a partnerség a versenyigazgatóság járműveinek ellátásán túl azt is lehetővé tette, hogy öt járművével csatlakozzon a Tour de France reklámkaravánjához. 2007-ben a KLEBER megkapta a Tour de France „Bizalmi Partner” címét, amely valódi elismerése a cég minden ember biztonsága érdekében vállalt mindennapi elkötelezettségének.

Christian FABRE, az A.S.O. autópark vezetője így magyarázza a partnerséget:
A KLEBER 2005 óta szállítja a gumikat a Tour de France versenyigazgatóságának járműveihez a verseny teljes hosszában. Hogyan kezdődött ez a kapcsolat?
C. Fabre: 2005-ben a KLEBER felajánlotta nekünk, hogy járműveinket a PROTECTIS termékcsaláddal látja el, aminek előnye a Tour de France folyamán gyakran előforduló defektek elleni védelem volt. Ezután 2006-ban megjelent a HYDRAXER új szériája: kényelmes és ellenálló gumik, amelyekkel teljes biztonságban érezhettük magunkat, például a hágón való leereszkedéseknél. 2010-től járműveinket a négyévszakos KLEBER QUADRAXER gumikkal szereljük fel, és azóta is igen elégedettek vagyunk ezzel a partnerséggel.

Milyen előnyökkel jár a négyévszakos KLEBER QUADRAXER gumik használata a mindennapok során?

C.Fabre: Ez a négyévszakos gumi azzal győzött meg bennünket, hogy minden körülmények között jó az úttartása, esőben és száraz úton egyaránt, még hóban is, ami szintén előfordul! Sokoldalúsága révén nagy kényelmet nyújt a használat során, és biztosítja lelkinyugalmunkat.
A bizalmi partneri kapcsolatnak köszönhetően tehát a versenyigazgatóság járművei teljes biztonsággal közlekednek a Tour de France során?
C. Fabre: Igen, de még a Tour de France-on kívül is! Én magam is úgy döntöttem, hogy saját autómra is KLEBER QUADRAXER-eket szereltetek, és van szerencsém a lányomat is ezekkel a gumikkal tanítom a hóban való vezetésre.