Nyomtatás

Egy újabb Urvic és a KLEBER által teljesített Tour de France

Ennyi volt! Véget ért a 103. alkalommal megrendezett Tour de France a végéhez ért, izgalmas és eseménydús 3 519 km-en vannak túl a versenyzők, de a KLEBER Quadraxer 2 abroncsok is jelen voltak az utakon. Természetesen hűséges négylábú társunk is jelen volt, aki lehetőséget adott “kutyás szelfik” készítésére. Tekintsünk vissza utunkra:

Tour de France 0
    
Tour de France 2
Tour de France 3

A Tour de France karaván kihagyhatatlan szereplői végig kísérik a versenyzőket az útjuk során, és itt van Urvic is, aki mindig készen áll egy kis mókára!

Tour de France 5

Szigorú biztonsági ellenőrzés segítette, hogy nyugodtan élvezhessük a Tour de France-ot. Természetesen Urvic is szemmel tartott mindent, beleértve a napi abroncsnyomás ellenőrzését is a karaván összes autóján.

És végül, semmi sem lett volna ilyen az emberek lelkesedése nélkül, amikor Urvic megjelent, néhány meglepetéssel az út során.

Egy új fejezet nyílt a KLEBER és a Tour de France közös történetében. Urvic már nagyon várja, hogy jövőre újra találkozhasson Önökkel. A KLEBER csapata kellemes pihenést kíván mindenkinek!

Urvic’s touch
Kövesse Urvic-et szeptemberben, amikor új videóval jelentkezünk a KLEBER hivatalos Facebook oldalán!